餐厅: 稻香 (青衣城1)
资讯:

2022-10-13 850 浏览
首先所有侍应会逃避你嘅眼神,问姐姐落单生力清啤or嘉士伯,佢皱哂眉问我咩黎😅最后唔耐烦话唔好问佢,问第二个😂然后问左个叔叔,叔叔又唔耐烦话咩都无,得燕京(其实咩都无就不如唔好摆张落啤酒嘅纸出黎😂)And then,隔离枱同我地一样点左羊腩煲+安格斯肥牛,但隔离𠮶碟牛d肉同纹理左睇右睇每个角度都证明佢系一碟平价肥牛(尤其系同我地呢碟比较之下😅),隔离枱当然话要换啦话安格斯唔系咁样样,然后侍应哥哥竟然神回一句:你地系食呢d架啦🙄omg我呢d脾气好嘅听到应该都嬲猪🤣虽然有换碟似样嘅俾佢地但应该唔使食净系受气都饱左😅特别嘅一次体验👀第一次食青衣呢间亦都一定系最后一次😛
特别嘅一次体验👀第一次食青衣呢间亦都一定系最后一次😛
2022-10-12