2017-02-02 176 浏览
本来朋友话想去一啲串烧餐厅食嘢,但系我就想食生冷野,最尾都系决定食返最多选择嘅放题,起码每人想食咩都可以自己选择,唔一定要跟本身餐厅嘅风格。餐牌乜都有啲,设计得有几靓,外观一目了然。烧番薯仔同埋脆皮肠都系我哋嘅最爱,脆皮肠整得几得意,咸香十足。烧番薯仔就好甜,两者都系细细粒,一口一粒非常方便。另外梗系唔少得刺身啦!刺身都算系放题之中嘅灵魂,因为刺身成本较高,而且系唔系新鲜或者用料靓唔靓一食就知。我最爱食嘅甜虾果然甜美满分,而且亦十足鲜味,食落爽口够清新。寿司就夹杂着熟悉同埋生食,最特别最令人记得嘅就系鹅肝寿司同埋和牛寿司,鹅肝差唔多入口即溶,反而和牛就普通少少,虽然半生半熟但系口感一般软熟。不过特色已经令人赞叹。

餐牌乜都有啲,设计得有几靓,外观一目了然。