同家人想揾间舒舒服服,而且又可以任食放纵下,就拣左呢间韩烧试试佢。今日平日晚上$228 可以顶级韩烧放题🤩用餐时间90分钟,可以QR code 落单,等野食黎时间大概5-10分钟。真系好多款肉可以拣🤤其实都唔太识分咩部位,但啲牛肉以咁既任食价钱系抵食👍🏻好香牛味,而且软硬适中,都juice🤤🔥👍🏻用埋佢一早预备好既生菜&配菜包住食,正正子🤤🔥🫶🏻叫到成枱野食,好有画面要影抵佢,好开心有咁多选择,咩都想食咩都叫啲啲试试🥰熟食亦都有好多选择(多得夸张)炸物、鱼生、韩式饭、炒粉丝、煎蛋卷⋯⋯炸豆腐都皮薄外脆内软🫶🏻因为家人想食石㶽饭所以叫左个牛肉石㶽,黎到成枱食物再黎多个饭😳而且个饭仲要真系认真平时叫既size, 而且真系好足料(抵!),好适合一家人一齐分。真系食得好饱啊!佢仲有雪糕我地都食唔落了😛总结:呢个价钱又有咁多选择一家人食饭真系好开心!可以满足哂唔同人喜好,咩都有得食。💡 最抵食系啲韩牛,真系有牛味好香,烧起上黎好野味🤤🤤钟意食牛肉既朋友就更加抵食了!
今日平日晚上$228 可以顶级韩烧放题🤩

好香牛味,而且软硬适中,都juice🤤🔥👍🏻
用埋佢一早预备好既生菜&配菜包住食,正正子🤤🔥🫶🏻
熟食亦都有好多选择(多得夸张)
炸物、鱼生、韩式饭、炒粉丝、煎蛋卷⋯⋯
炸豆腐都皮薄外脆内软🫶🏻

因为家人想食石㶽饭所以叫左个牛肉石㶽,
真系食得好饱啊!佢仲有雪糕我地都食唔落了😛
2022-07-19