2022-08-11 781 浏览
岱民全线旗下嘅分店已经差唔多接近40间,更可能稍后嘅时间会有更加多嘅分店都未定,因为两𩠌饭嘅市场好大,而且岱民已经做起咗,客源大增,捧场客甚多,皆因价钱平、份量多兼味道好,所以生意长做长有。整体嚟讲,岱民每间分店出品嘅水准都唔一样,但每间嘅食材质素都属中等,暂时嚟讲都算系满意,冇话边间系好难食。嚟到庙街呢间岱民,我唔知呢间店开咗几耐,不过呢间嘢嘅小菜水准真系几好,全部小菜都炒得好靓,应该啲厨房师傅系喺大排档出身,所以炒出嚟嘅小菜都同大排档嘅出品接近一样。呢间店嘅椒盐猪扒系最好食,因为沾上粉好薄,而且肉够厚兼大件,非常得体,味道好香浓,送饭一流!其余嘅小菜都好精彩,注:本店啲阿姐服务态度好友善,而且间店嘅入面环境好干净卫生,令食客食得放心。

,味道好香浓,送饭一流!

其余嘅小菜都好精彩
外卖