2016-04-28 363 浏览
「通心粉三文治,你见过未?」 「我见过,我真系见过,仲食过添!」 两样好似九唔搭八既野,放埋一齐原来系咁有化学作用架㖞,真系估佢唔到!黎到呢间芝士三文治专门店,点左个「恶魔之子」($38),入面馅料有水牛芝士通心粉、蕃茄肉酱同焦糖洋蒽。三文治既表面同内层都用左蛋黄酱同牛油煎香,系咪已经觉得好邪恶呢?加上入面爆多芝士同肉酱,足料到一咬即漏,食三文治竟然感觉似食紧pizza,而通心粉做馅料又无违和感㖞,反而口感好新颖,仲保证够饱肚添。另外个芝士焗肉酱意粉($38),哗,又系爆多芝士,芝士迷黎到呢度真系会开心到傻左!芝士mix肉酱真系超级香,每条意粉都挂左好多汁,入口juicy到晕,热辣辣正呀,仲相当抵食呢!
「通心粉三文治,你见过未?」

「我见过,我真系见过,仲食过添!」

恶魔之子
芝士焗肉酱意粉