今日食咗通记面食专家嘅紫菜四宝面,真系好正啊!😋以前打完波嘅时候就会黎食,而家都系一样嘅好味。紫菜四宝面系用嚟自制嘅面条,口感好有嚼劲,而四种配料都好新鲜好美味。墨鱼丸弹牙有劲,鱼皮饺馅料丰富好鲜美,猪肉丸韧而不腻,鱼旦滑嫩好吸收面汁。佢哋嘅汤底都好鲜甜,唔会太过浓郁,好顺口。👍份量方面都啱啱好,啲面条同配料份量啱啱好,唔会太多或者太少,好啱啱好。😍不过,通记面食专家嘅环境相对来讲就比较简陋,冇咩装修同埋设计,而且位置都唔够,有啲挤迫。不过如果你系钟意食面嘅话,呢度系一个唔错嘅选择。👌总括一句,通记面食专家嘅紫菜四宝面系一道好有特色又好味嘅美食,面条同四种配料都好新鲜美味。不过环境相对简陋,但味道足以弥补。我会俾佢4颗星评分!⭐️⭐️⭐️⭐️
今日食咗通记面食专家嘅紫菜四宝面,真系好正啊!😋
2023-03-10