2024-06-20 1078 浏览
餐厅位置位于K11对面,系转角位非常易揾👍🏻👍🏻行到肚饿入去食就啱晒😉😉店内嘅装修风格非常之日本风!!喺四面墙壁挂满咗好多唔同以前日本嘅玩具同埋漫画,浓浓嘅日本情怀✨✨店内亦都采用咗木系装修,整体感觉好似去咗日本一啲拉面小店入边食嘢,咁样好有亲切感✨✨牛舌牛尾汤拉面嘅汤底非常浓郁,超级好饮🤤🤤!!而且睇得出舖头选用嘅牛尾同牛舌都几好,再加埋个面软硬度适中整出嚟好好食!至于个北海道忌廉汤鸡叉烧拉面嘅汤底比牛舌牛脷汤底仲要再浓啲!如果食唔惯浓汤嘅人就要注意一下,但系如果钟意浓汤嘅人一定会好钟意,佢嘅鸡叉烧都好好食😋😋😋,今次我嗌咗硬身面,佢整出嚟嘅口感都好好,符合我嘅预期😊。

牛舌牛尾汤拉面
北海道牛乳忌廉鸡叉烧拉面
2024-05-14
等候时间
15 分钟 (堂食)
牛舌牛尾汤拉面
北海道牛乳忌廉鸡叉烧拉面