2013-02-27 263 浏览
同事话佢屋企楼下都系呢间印度餐厅,晚晚好多人食,仲系车軚人推介o系冇book位但早左出黎o既情况下都幸运地有位入黎见到灯光偏暗,好多外国人,店员都系正宗印度人,所以落单记得讲英文好多人都叫呢个拼盘,贪佢乜都有得试少少,都系$70抵食啦净系咖哩都有3款俾你试,其中一款系羊肉,要留意喇又有naan又有饭,可以话系饱到癫,大胃王o岩哂我好细食o既,所以叫左个炒饭就算,好似$60有几种肉俾你拣,唔落肉都得,我就拣左个鸡肉炒饭够干身,估唔到碟仔细细装左咁多饭,好饱!通常去食印度野都要叫返杯lassi饮下,$20其实系贵o既,不过一次半次冇所谓啦落单o既侍应都几有礼貌,我地o系度问佢拼盘o既野都好有耐性咁答上菜速度快,所以黎食lunch唔怕食到过哂钟见我地食完好多就主动递单埋黎,话出面好多人等位所以要走喇,唔会太odd,比起其他餐厅叫你食完好走仲俾说话你听已经算劲好行到出门口真系好大堆人等紧位,好夸张~必定要encore
o系冇book位但早左出黎o既情况下都幸运地有位
好多人都叫呢个拼盘,贪佢乜都有得试少少,都系$70抵食啦

净系咖哩都有3款俾你试,其中一款系羊肉,要留意喇
又有naan又有饭,可以话系饱到癫,大胃王o岩哂
我好细食o既,所以叫左个炒饭就算,好似$60
有几种肉俾你拣,唔落肉都得,我就拣左个鸡肉
炒饭够干身,估唔到碟仔细细装左咁多饭,好饱!

上菜速度快,所以黎食lunch唔怕食到过哂钟
行到出门口真系好大堆人等紧位,好夸张~
必定要encore
2013-01-23