2023-05-30
周末微醺早上|Free Flow Korean Brunch|Hancham Korean Meathouse 韩珍@hancham.official 韩珍位于宝勒巷一楼铺,餐厅地方好阔落,而且有韩式传统食堂风格,整个氛围好舒适。韩珍现时推出咗weekend brunch,韩式小菜加追加,另有定量韩式分享餐,最触目嘅系free flow汽水同酒类饮品‼️weekend约三五知己去饮下酒都好chill💕Weekend brunch(2小时free flow)🍽️人均:$260-$660(视乎酒类选择)🕰️时间:1200-1700我哋今次就拣咗Premium Set A ($350 per person),进要饮house red, house white同Korean wine(米酒)🍶食物方面,韩国小菜都好丰富,我最钟意佢嘅辣章鱼同干鱼仔😋记住小菜系可以追加的!定量分享餐方面,有甜酸炸鸡、香炸鸡粒、炒年糕、韩式泡菜煎饼、韩式葱和海鲜煎饼、同埋韩式薯仔煎饼🫓全部都好好食🤤我哋最欣赏佢韩式薯仔煎饼,口感好好,而且出面唔常见!炸鸡都好好味,够脆又多肉👍🏻Bible rating: 9/10📍 韩珍
@hancham.official
Weekend brunch(2小时free flow)
🍽️人均:$260-$660(视乎酒类选择)
🕰️时间:1200-1700
Bible rating: 9/10
📍 韩珍 (宝勒巷) (尖沙咀)
尖沙咀宝勒巷6-8A号盈丰商业大厦1楼
#香港美食 #香港好去处 #美食推荐 #美食日记 #foodbible #hkfoodie #hkfoodieblogger #foodiehk #foodiehkig #美食博主 #香港博主#聚餐 #西餐 #朋友聚会 #香港餐厅 #餐厅推荐 #香港餐厅 #尖沙咀餐厅 #尖沙咀 #尖沙咀韩国菜 #韩式餐厅 #韩国炸鸡 #韩国菜 #尖沙咀美食 #尖沙咀外卖 #尖沙咀打卡 #韩珍 #hanchamkoreanmeathouse