2016-12-26 1122 浏览
今日系拆礼物日,圣诞玩得太夜今日训到4点先出黎食野,本身谂住试嘉乐,但呢间野真系长期排队,我又饿到晕晕地,唯有过隔离既兰香啦,横掂都系未食过入到去要搭枱,搭枱都无咩所谓,但就引起另一个麻烦,一阵再讲冻朱古力奶呢个包装既朱奶真系超耐无饮过,玻璃樽装住的唔知点解硬系觉得好味d特餐 - 午餐肉通粉午餐肉唔系脆边,已经摆淋左,胜左够大块,通粉不过不失特餐 - 厚多士 + 火腿奄列厚多士烘得脆脆,入面查左牛油,我钟意加少少奄列上去一齐食火腿奄列个蛋煎得不错,蛋仲有少少未熟晒,但外面做到少㶶边 头先讲到本身搭枱其实无问题,不过张枱唔系大,放左两碟野之后都已经摆左半张枱,我地叫左两个特餐,即系有4碟野加2杯野饮,我地对面仲有两个人,佢又有佢地既野食,逼到一个点,我就黎要用埋我对脚去摆d食物先掂,搞到我要劲急咁清d食物俾佢收左d先我明白地方细但做多d生意,但可以考虑下食客感受嘛

入到去要搭枱,搭枱都无咩所谓,但就引起另一个麻烦,一阵再讲
冻朱古力奶
特餐 - 午餐肉通粉
午餐肉唔系脆边,已经摆淋左,胜左够大块,通粉不过不失
特餐 - 厚多士 + 火腿奄列
厚多士烘得脆脆,入面查左牛油,我钟意加少少奄列上去一齐食
火腿奄列个蛋煎得不错,蛋仲有少少未熟晒,但外面做到少㶶边

我明白地方细但做多d生意,但可以考虑下食客感受嘛
2016-12-26