2022-07-29 77 浏览
就算天气热辣辣,都唔会阻到我去食火辣辣嘅嘢食😆自从食过朋友推介嘅捞凉皮之后,一试爱上🫰🏻今次经过见到呢间凉皮外卖小店,就被佢嘅店名深深吸引住,就拉咗朋友仔去试试佢😏∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴❥ 吾食正粉皮 $25叫咗小辣,唔食辣嘅朋友可以试下,几惹味,粉皮厚身Q弹,加埋青瓜丝、烤夫同烤黄豆一齐食,口感好丰富,另外可以加配其他𩠌一齐食😋听讲大部分配料系铺头自己腌制,冇额外加味精,样样都想试,系小朋友先要做选择,所以要晒想试嘅配料🤭૪ 配料拣咗:莲藕 $8、猪耳 $12、鸡肾$12、猪大肠$12、猪肚丝$12 & 花胶$15莲藕、猪耳爽口;鸡肾大大块,口感爽弹;猪大肠、猪肚丝有惊喜,口感嫩滑唔韧;少有嘅花胶,腌到十分入味,大细适中👍🏻❥ 泰式凤爪 $28呢个系有骨嘅泰式凤爪,口感爽脆,配埋个酸甜酸甜嘅甜辣汁,味道好fresh 👍🏻❥ 鲍鱼虫草花雪耳淮山螺头汤 $40好足料,好香虫草花味,饮得出冇落味精,味道清甜滋润😋∴∵୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴

❥ 吾食正粉皮 $25

❥ 泰式凤爪 $28

❥ 鲍鱼虫草花雪耳淮山螺头汤 $40
好足料,好香虫草花味,饮得出冇落味精,味道清甜滋润😋

∴∵୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴
外卖自取