第二次黎,上次觉得唔错,又饮得尽兴,再黎。清酒真系好多,无人介绍真系搅唔掂。 今次系一个有d肉地既女员工介绍,问想饮咩既酒,我地大家都话要米香重,比返上次饮过既佢睇,又无哂,次次翻既酒都唔同,明白既佢拎到支酒黎讲完一大轮,我地问米香重唔重,佢话「」li支都唔错」 点知.....三轮都出li招,算啰 唔饮啰。上次个男职员,第二轮已经啱口味 职员大多都好主动又成日睇下你食成点,自动波推介野食,好唔好见人见智牛舌同刺身鱼系必叫,叫左两碟,多边焦香,入迟半熟又唔咸(送酒野唔好下下都咁咸啦,唔系个个都饮酒)刺身鱼一条都系$280-380,抵饭团-麻麻,做唔到饭蕉香牛粒炒饭- 唔错既,不过劲细碟芝士海盗-几特别够咸香,送酒好不过要杯水都要收钱就有点不爽,想人饮多杯清酒都比杯水人清清个喉咙挂,d野食大多都系送酒既储偏咸,饮几多酒先解到渴?!我朋友唔饮酒又唔饮汽水基本上系无野可以饮 食够一定数,有得夹旦
第二次黎,上次觉得唔错,又饮得尽兴,再黎。
清酒真系好多,无人介绍真系搅唔掂。

牛舌同刺身鱼系必叫,
刺身鱼一条都系$280-380,抵

饭团-麻麻,做唔到饭蕉香
牛粒炒饭- 唔错既,不过劲细碟
芝士海盗-几特别够咸香,送酒好

食够一定数,有得夹旦

牛肉粒炒饭
刺生鱼