2007-05-13
而家我见太子同油麻地铁有只出咗一排既朱古力鲜奶挞,咪买嚟试吓。朱古力味都几特别㖞!唔错!唔错!有朱古力味。个pie底仲有啲朱古力浆,好有口感!值得再试!不过,我都钟意都系佢啲薄饼pie,芝士味好浓。个pie 面成块都系cheese,正!钟意cheese 既人就最啱。同埋佢哋啲pie 全部都系即制,日日新鲜,唔系交嚟架!但系点都要坛吓佢先!佢哋好似冇quality control咁。有时个pie 焗得好㶶;有时又唔够芝士;有时啲料好多,有时好少;究竟佢哋点样保持最佳既水准架?仲有仲有,佢哋啲branch 既质素同价钱都好唔一致㖞!好似鸡pie 咁,深水埠个间买8.5但太子个间买8蚊,点解会唔一样既?同埋深水埠个有木瓜鲜奶挞买,而太子个间又会冇咁奇怪既!真系好想知道佢哋系咪好似7仔咁买brand name 架!
同埋佢哋啲pie 全部都系即制,日日新鲜,唔系交嚟架!
但系点都要坛吓佢先!
真系好想知道佢哋系咪好似7仔咁买brand name 架!