2024-08-18
钟意食包嘅我梗系唔会放过呢间系美国系人气热门店嘅专门店呢🇺🇸 仲要过江龙开到嚟铜锣湾,够晒近我添🫶🏻 净系望住ᴍᴇɴᴜ同相已经搞到口水都就快流出嚟,太吸引啦🤩1️⃣ ꜰᴀɪʀꜰᴀx ᴘᴀɴᴄᴀᴋᴇ🥞入面有炒滑散养鸡蛋、焦糖洋葱、车打芝士、法葱… 炒蛋好大份,超滑😍热香饼三文治都认真厚厚的,又松软,更加加入咗是拉差蛋黄酱,味道系极丰富🤪2️⃣ ᴄʜᴇᴇꜱᴇʙᴜʀɢᴇʀ🍔入面嘅野大概都差唔多,不过呢个就用咗佢哋自家制奶油面包,而散养鸡蛋就用咗煎嘅方式😚一嚟个下系热辣辣,可以做到流心效果嫁,一啖咬落真系超邪恶🤤3️⃣ ꜱʟᴜᴛ🥚呢个简直就系食过就会一试难忘😍 唔嗌一定会后悔🥹将ᴍɪx匀咗嘅半熟蛋、薯蓉、香葱同海盐,加系脆脆嘅多士上,食落咸香味重,系完全无可挑剔💓4️⃣ ᴛʀᴜꜰꜰʟᴇ ʜᴀꜱʜʙʀᴏᴡɴ🥔而家想几时食薯饼都得啦🤪 加入咗鸭油嘅薯饼零舍唔同~ 仲有松露添,金黄香脆,细细哋一啖食一件,好ᴊᴇɴɢ😋
1️⃣ ꜰᴀɪʀꜰᴀx ᴘᴀɴᴄᴀᴋᴇ🥞
2️⃣ ᴄʜᴇᴇꜱᴇʙᴜʀɢᴇʀ🍔
一嚟个下系热辣辣,可以做到流心效果嫁,一啖咬落真系超邪恶🤤
3️⃣ ꜱʟᴜᴛ🥚
呢个简直就系食过就会一试难忘😍 唔嗌一定会后悔🥹