2024-01-31 21 浏览
呢间鸡扒店之前喺红磡食过好多次,今次去试吓旺角新开嘅分店,佢哋所有嘅材料都系由台湾进口🤓今次夜晚去到出面都有人排队,不过可以手机或者打电话落单,过一阵先过嚟攞,所以都几方便~佢哋嘅鸡排有分鸡腿同鸡胸,鸡腿排就用咗鸡腿肉,而鸡排就用咗鸡胸肉,我本身都系比较钟意食鸡胸,所以就拣咗鸡排🐔脆皮无骨鸡排 $40 (少辣+海苔)即叫即炸热辣辣,鸡扒真系超级大份,仲大过块面🫠而且好厚肉,外皮炸到好香脆,咬开仲有好多肉汁,加埋调味粉好正😋🐥脆皮无骨鸡块 $35有4块大大块嘅鸡块,都拣咗鸡胸肉,同鸡扒一样都系香脆多汁,食到停唔到口😆🍄 甜不辣$25 (少麻辣+芝士)甜不辣即系鱼饼,炸得香脆唔会太干,细细粒好易食,份量都几多🤩🍠甜薯地瓜条 $25 (梅子粉)每条地瓜条都好大条🤪超级香脆,加埋梅子粉个味道就啱晒~

🐔脆皮无骨鸡排 $40 (少辣+海苔)

🐥脆皮无骨鸡块 $35

🍄 甜不辣$25 (少麻辣+芝士)

🍠甜薯地瓜条 $25 (梅子粉)
每条地瓜条都好大条🤪超级香脆,加埋梅子粉个味道就啱晒~
  • 脆皮无骨鸡腿排