築間幸福鍋物

JHUJIAN hotpot
2024-06-27 13716 浏览
最近我去咗一间好多人排队嘅和台式打边炉店,喺台湾超多连锁店,品质有保证😉首先,佢哋嘅海鲜真系好新鲜同肥美!有蚬肉、鱿鱼,仲有三文鱼同鱼生,一啲都唔系俾人失望嘅!😍无论你钟意食咩海鲜,佢哋都有,通通新鲜爽口到爆!加上佢哋仲有台湾特色嘅鸭血糕,好特色,好滋味!😗另外,佢哋仲有一个A5和牛套餐!😳唔止有顶级嘅和牛,再配合埋白饭,简直无话两样!入口即化嘅和牛,配埋香滑靓靓嘅白饭,好滋味!🤭除咗以上嘅主食,😬佢哋仲有好多配料供你挑选!例如有生菜、粟米、花椰菜等,应有尽有!你可以自由配搭,任你食,唔够就随时加返啲嚟!🫢另外佢哋嘅台式饮品好特别!😈有冬瓜茶,饮落超清凉解渴!仲有心水奶酪甜品,清新唔腻口,好适合香港人嘅味蕾!😹作为打边炉必备嘅酱料,佢哋都有好多款式!唔论系麻油汁、蒜泥、柚子汁,定系特色辣椒酱,饮品同食物完美配搭!😼😼而家我最紧系讲到佢哋嘅店面同环境!佢哋嘅空间好大,有足够嘅私密度,够舒适。🤘🏻店员都系讲普通话,一问之下真系从台湾过嚟,超有亲切感。😳最后,我哋仲点咗佢哋嘅奶酪布甸,好吃到想再点第二次!🤘🏻🤘🏻柔滑浓郁嘅奶酪加上香甜嘅布甸,光是食相已经令人垂涎!实在太赞喇!😋😋