2017-07-17 1205 浏览
终于系香港试到🇰🇷『真』韩国黎既柳氏家炒鸡🐓啦 晚餐时间: $198 90分钟 拣了纯鸡放题 不加海鲜我地更升级加左🧀芝士 $30/1次🗣无限追加炒辣鸡 年糕 炒面 炒饭 自助吧熟食 饮品 甜品 同时间斗快 得个半钟唔知食得边样😂🐓炒鸡 点了signature 柳氏家辣炒鸡🌶🌶店员会热心帮手炒炒炒 味道方面 辣就预左 至于鸡肉都算嫩🐥算大件 如果将鸡肉拉一圈芝士🧀味道即刻更惹味 辣味都可以中和返不过叫第二round时 店员会将铁盆换成铁板 原来会连埋好地地既围边芝士一齐撩起埋 再系下一个铁板上面再抄返热 溶返D芝士 成个过程感觉唔良好 无得再蘸芝士 浪费了 下次唔会再加芝士⭐️除左鸡 亮点绝对系铁盆上既配菜 例如薯仔片 同蕃薯年糕 炒拉面 同辣酱好夹不得了最后追加了一份量鸡&年糕 二人份炒面自助吧方面 个人认为热食都唔能够错过 有不同既韩式炸物、 泡菜、包生菜、炆牛肋肉、韩式粉丝不停拎炸鱿鱼超好味 🦑下次再黎试下其他款 实在太过瘾了另外有好多款韩国罐式饮品 亦带汽水机 最古怪长期带位店员守住雪糕雪柜 又唔比人望 以为有咩甘劲 点知⋯⋯超难食甜味劲怪又好油
终于系香港试到🇰🇷『』韩国黎既柳氏家炒鸡🐓啦

例如薯仔片蕃薯年糕 炒拉面 同辣酱好夹不得了
最后追加了一份量鸡&年糕 二人份炒面

不停拎炸鱿鱼超好味 🦑下次再黎试下其他款 实在太过瘾了
另外有好多款韩国罐式饮品 亦带汽水机
题外话/补充资料: 围边芝士只有一次(没有追加) 用新城市广场APP攞位/订位 💡星期一至五牛角金会员有85折
  • 炸鱿鱼
  • 炒面