2023-04-30
黄金周真系度度都好多人,想坐得舒服d,食得好少少,就嚟左尖沙咀无老锅食lunch~ 楼底超高,座位宽敞舒适,感觉终于可以从闹市中喘一口气🤩汤底叫左个面包豆腐白汤锅,入面劲足料,仲可以无限refill鸭血同面包豆腐,一开头我地饮左啖汤,清得嚟几惹味😋✨吊龙 - 系4月期间限定嘅牛部位,滚8秒就食得,肉汁鲜甜,肉身几嫩滑🤤✨冰淇淋豆腐 - 我地叫左两粒食住先,口感好绵滑,味道几丰富,除左豆味,仲食到d花枝味,几特别!✨牛舌 - 摆碟几靓,薄切得嚟好爽口,牛味好出👍✨香滑蛋饺 - 个蛋皮真系几滑,同埋唔易散,整得好好!✨浓香豆皮 - 滚3分钟食得,淋得嚟其实几有咬口😸✨老油条 - 浸几秒拎上嚟,半软状态食一流!!✨脆炸手工韮菜饺 - 新鲜炸起系正嘅,入面仲有蛋花增添香滑感😍✨手工瑶柱滑 - 有惊喜wo, 真系食到瑶柱粒,而且好弹牙🥰✨排骨酥 - 第一次咁样食,浸5分钟,感觉冇咁热气之余,仲keep到好香酥肉嘅味道!✨水蜜桃沙冰 - 食饱饱饮啖水蜜桃沙冰,清新又解腻🍑
✨牛舌 - 摆碟几靓,薄切得嚟好爽口,牛味好出👍
✨香滑蛋饺 - 个蛋皮真系几滑,同埋唔易散,整得好好!
✨浓香豆皮 - 滚3分钟食得,淋得嚟其实几有咬口😸
✨老油条 - 浸几秒拎上嚟,半软状态食一流!!
✨水蜜桃沙冰 - 食饱饱饮啖水蜜桃沙冰,清新又解腻🍑