2024-03-18 229 浏览
首先我要讲到明同其他Foodie写食评嘅朋友冇夹过,呢间嘢真系非常之差,严重地违反商品说明条例,我咁啱睇到佢嘅菠萝油都有同样嘅情况,而我就叫咗个猪扒包。讲返当晚点解会入咗呢一间餐厅先!本身约咗朋友喺附近嘅Ofiice倾嘢,但另外两位朋友就肚饿,所以入咗去呢一间港里冰厅,我本身说喺佐敦𠮶面出口去左嘅弥敦道𠮶间,虽然我未食过,但睇落都好过庙街呢一间,希望佢啲餐牌冇违反商品说明条例。再讲返个猪扒包,大家可以睇睇餐牌𠮶度,佢系有蕃茄生菜一啲像在夹埋个猪扒喺个包入边,但系佢上到枱嘅时候竟然得两块包皮,加一块干争争又细嘅猪扒猪扒。呢个包成$30仲衰过去啲面包店买嘅10几蚊面包,所以我一定要放上嚟俾大家知道。

讲返当晚点解会入咗呢一间餐厅先!

猪扒包