2018-07-14
之前听我fd介绍,今次终于食到!因为事先book左位,入到去即刻有得坐见到门口既餐牌已经流哂口水佢menu会有食物图,所以会大概知个份量,好方便餐厅环境系走型格韩风。会播Kpop mv,几岩哈韩既朋友聚会!餐厅入面仲要有个自助bar,方便客人攞食具之类,唔洗下下叫waiter过黎帮手饮品方面,我叫左somersby,大大杯其实够两个人饮,所以除番开都唔贵夏日热辣辣,最好就系饮沙冰饮品。主角出场!!!系我最期待既咸蛋炸鸡!!真系超好食!咸香既咸蛋脆皮配上鲜嫩既鸡肉,绝配!有大排挡既风味好推荐大家试试佢!我仲叫左个海鲜簿饼。份量都几多!系厚的!我谂三至四人share都ok。我特登拆开左个簿饼影相,真系超多海鲜材料,系真材实料个簿饼一定要点埋呢个辣酱食!佢唔系好辣嫁炸我会再光临多次食
我特登拆开左个簿饼影相,真系超多海鲜材料,系真材实料
个簿饼一定要点埋呢个辣酱食!佢唔系好辣嫁炸
我会再光临多次食