2024-10-31
前fukuro、belon、aqua厨师主理,食物质素一定唔会令你失望✨Menu仲会随当令食材改变,每次隔一排去都会有新菜式,充满新鲜感🤩餐厅装潢采用日式侘寂美学设计,走低调高档路线🏮无论同朋友聚餐,抑或系庆祝周年纪念、生日都非常适合!! 🎊见到同场有其他客人都系黎庆祝,气氛好好👍🏻- 🔥必食Items wagyu steak绝对系必点🤤烧到medium rare嘅和牛入口即溶,牛味浓郁🥩😍完全唔会觉得肥腻,加埋上面嘅菇一齐食真系好夹🙂↕️🙂↕️unigiri都好值得试👍🏻饭团外层烤到金黄色,口感焦脆,海胆好新鲜好甜🧡连埋鲍鱼高汤一齐食真系劲满足👅餐厅仲送咗个雪糕做生日惊喜🍨就快生日嘅朋友快啲去试下啦🥳-MENU▫️BEEF TARTARE $178 ★★★★☆arima sansho dressing▫️SASHIMI TARTARE $178 ★★★☆☆crispy burdock root, parmesan, white wine & honey dressing▫️UNIGIRI $278 ★★★★★abalone dashi, uni, uni parmesan rice ▫️LO
🔥必食Items
★★★★★
▫️LOBSTER KATAIFI $268 ★★★★☆
aroma bisque
▫️WAGYU STEAK $358 ★★★★★
smoked nori soy, mushrooms
▫️M.F. DANGO $108 ★★★★☆
homemake puff pastry, pistachio & white chocolate mascarpone, mixed berries purée
▫️COCONUT ICE CREAM ★★★★☆