2023-03-02 135 浏览
妈妈生日,作为孝顺女嘅我一早预约定餐厅,一家人一齐庆祝妈妈生日💞一去到餐厅,妈妈已经捉住爸爸疯狂打卡,由门口到入座都不停影相,好兴奋📸特别系餐厅对住维港海景,大大块落地玻璃窗可以无死角睇到海景,好正😍依个 鸭肝冻酱 入口即溶,鸭肝嘅味道好耐都挥之不去🤤食到有少少攻鼻嘅辣,原来系香草芥末酱,两者又几夹㖞🫢妈妈话 烤意大利青瓜 好啱胃口,因为依种意大利青瓜好有营养,更可以促进新陈代谢,真系厉害呢😮然后爸爸最喜欢 和牛西冷牛扒,惹味嘅黑蒜汁同松露好香👃🏼要赞嘅系薯仔烟熏味好出,好出色嘅伴菜😜甜品有两样分别系 蛋白脆饼 同 柚子慕丝蛋糕🥰两样嘅甜度都恰到好处,食埋甜品真系好满足啊😚