餐厅: 一遊
资讯:

平日星期二18:00嚟到,第一枱客。陆陆续续开始有其他客,但唔会好逼,又唔会好嘈,坐得好舒服,适合同朋友边慢叹边吹水👍🏻呢个前菜类似平时居酒屋烧鸡泡鱼干,但多肉啲,好香口,值得一叫👍🏻可惜我唔饮得酒,配酒一流👍🏻白身鱼薄切 $280好似即系大真鲷?🤣连埋配菜点佢个酱👍🏻- 寿司六贯 $180有啲似Omakase嘅寿司,搽咗酱,唔洗点豉油都得。- 传统厚烧玉子 $65好厚但好嫩同juicy,配埋萝卜蓉食就唔济啦👍🏻- 生姜豚肉石头锅饭 $98有饭焦🥰好香- Fried Clam with Butter $90超级无敌大粒同多肉,必叫!👍🏻呢3样熟食一上菜仲冒紧烟,抵赞👍🏻- 盐烧三文鱼 $28- 烧牛肉露荀串 $48- 烧牛肉车厘茄串 $38- 烧鸡软骨 $28呢度烧物全部都好好食,乱叫都得🤭好想试晒😫- Deep Fried Sea Urchin with Cheese $95好特别嘅炸物🤭总结🗣️:食物质素唔错,环境一流,适合慢叹倾计嘅餐厅👍🏻每个员工服务态度都超级好,值得一赞👍🏻

平日星期二18:00嚟到,第一枱客。

白身鱼薄切 $280
好似即系大真鲷?🤣连埋配菜点佢个酱👍🏻

- 寿司六贯 $180
有啲似Omakase嘅寿司,搽咗酱,唔洗点豉油都得。

- 传统厚烧玉子 $65
好厚但好嫩同juicy,配埋萝卜蓉食就唔济啦👍🏻

- 生姜豚肉石头锅饭 $98
有饭焦🥰好香

- Fried Clam with Butter $90
超级无敌大粒同多肉,必叫!👍🏻

呢3样熟食一上菜仲冒紧烟,抵赞👍🏻

- 盐烧三文鱼 $28
- 烧牛肉露荀串 $48
- 烧牛肉车厘茄串 $38
- 烧鸡软骨 $28
呢度烧物全部都好好食,乱叫都得🤭好想试晒😫

好特别嘅炸物🤭

总结🗣️: