2020-05-29
位于楼上铺,需要行过一条小楼梯先可以到达。装修机具特色,环境宽敞,位置都算多,适合大伙子倾计。但就建议大家记得book定位黎以防系楼梯口等位🙈-今次lunch time黎食,好在book定位黎,人唔算多,但因为禁聚令下都要隔开坐😚-R9 茶熏鸡佐乌龙茶渍饭$78🍵🐣-卖相睇落非常OK,食落就不过不失。从来无食同茶渍饭,呢个饭🍚用左乌龙茶做底,只可惜无乜茶味,浸耐左搞到饭融系茶入面,变到一pat pat咁,面头尚算有心😯,有紫菜丝同葱花粒🤭。而个鸡扒就觉得一般,普通淡淡地鼓油味,面头加左几位茶叶(硬身直接拎出黎无浸过洗过🍵),旁边挤左一pat黄芥末,完全唔夹,但因为鸡扒无乜味所以都系要点黎食。黑糖奶茶🥤冻($15)-估唔到叫杯饮品都要加15蚊🤑,size细,黑糖原来唔止系黑糖,个底仲有珍珠。唔讲真系唔知😂好甜既我饮开一芳黑糖珍珠奶茶🥤,呢杯系完全无黑糖味。。。相都无影🤩-结论,可能有更好食既野,倾计系可以的,但就唔建议交上面呢两个。😇😅
R9 茶熏鸡佐乌龙茶渍饭$78🍵🐣
黑糖奶茶🥤冻($15)