Girl’s Talk 👯‍♀️好去处餐厅有室内、室外座位提供,当然拣咗室外~超舒服💓环境开扬,空间感十足,而且装修心思,摆设咗竹藤椅,可以打卡😍最重要系无限时,可以慢慢倾偈🤣留意到呢度好适合搞大细嘅gathering/birthday party,见到好多食客都带咗狗狗上黎😽有机田园沙律好大盘,有机菜食得好安心!菜处理得好干身,唔会湿漉漉👍🏻口感爽脆清甜配上黑醋汁好开胃意式烤本地农场走地鸡鸡系全天然无激素嘅农场走地鸡,半只都好够两个人食👍🏻鸡皮觉得脆口,肉质好嫩,而且真系好有鸡味😍表面加咗辣椒粉,好惹味牛肝菌意大利饭牛肝菌味好浓郁,意大利饭嘅口感拿捏得好好,质地浓稠,一口一口咁食唔停😋Mocktail Drink-Tangy Rogue Cocktail -Mojito2杯都靓,摆咗熊仔同玫瑰花造型嘅冰系上面,igable 💓

Girl’s Talk 👯‍♀️好去处

有机田园沙律