2024-10-04 550 浏览
近排返工劲辛苦🥹完全冇乜时间好好医吓自己个肚仔🥲所以今日一放工就即刻去奖吓自己先😆食吓啲靓野人都开心啲😁🍽️澳洲极上和牛吃到饱套餐 $328呢个套餐可以任食澳洲M5和牛😋,而且每位赠送M9和牛牛丸两粒,仲有得饮鸭屎香柠檬茶🍋添汤底🍲阿嫲养生浓汤锅锅里面有满满既白菜同油麦菜🥬,好多红枣同纪子,汤底仲唔辣汤口好甜😋唔食得辣但系又想特别少少🤏🏿,可以选择呢一款汤底,好似冇咁大罪恶感😈🔲澳洲M5和牛系小编觉得最好食嘅牛肉唔觉唔觉嗌多咗好多盘添😝片片都系雪花均匀嘅样,牛味浓郁,系几高质嘅和牛🔹安格斯牛小排几食既牛肉,半肥瘦,有牛香而且入口即溶🔺 手切封门柳油脂比较少,但系牛味好重,而且好juicy🔸M9和牛牛丸跟餐每人送两粒和牛牛丸,咬开好重牛味,而且好多汁🤩唔跟餐的话,要另外比$60 3粒〰️🔹 沙白、鲜虾沙白系小编食过既沙白之中最大粒🔱而且好鲜甜,虾肉弹牙,虾头仲有好多膏🤫偷偷同你讲我建议可以将个头放入个汤到滚😁个汤即刻甜左🔺炸盐酥鸡盐酥鸡外脆内软而且好juicy🔸花枝丸包鹌鹑蛋呢个系小编觉得几特别嘅一款台式小食,平时都好少喺其他地方揾到觉得几特别,弹牙得嚟又有蛋香味😚🍵武夷大红袍几钟意去呢款嘢
🍽️澳洲极上和牛吃到饱套餐 $328
汤底🍲阿嫲养生浓汤锅
🔲澳洲M5和牛
🔹安格斯牛小排
几食既牛肉,半肥瘦,有牛香而且入口即溶
🔺 手切封门柳
油脂比较少,但系牛味好重,而且好juicy
🔸M9和牛牛丸
🔹 沙白、鲜虾
🔺炸盐酥鸡
盐酥鸡外脆内软而且好juicy
🔸花枝丸包鹌鹑蛋
🍵武夷大红袍
几钟意去呢款嘢冷泡茶,每一杯嘢饮都好足料用咗好多茶叶😼
其他肉类🥩例如西班牙猪梅肉片🐷纽西兰羊肉卷🐑及花雕酒鸡件🐓其实都几不错😍呢度仲有提供成10款不同口味嘅汤底😋有不同味道的选择每款汤底都各有特色
任食火锅配料👇🏿
🥩上腹牛五花、安格斯牛小排、澳洲和牛M5牛肩卷、手切封门柳、西班牙猪梅肉片、纽西兰羊卷肉…
🇹🇼台湾鲈鱼片、蟹籽墨汁浆、平贝鲜鱼浆、真台湾鲷鱼片、士林猪血糕、手工大黑轮、真味牛肉浆、澎湖花枝浆、台式虾饺、瓜仔鸡水饺…
✨章鱼珍珠浆、SPF美国黑牛后腿肉、黑松露海鲜浆…
🍱士林盐酥鸡、真猪小香肠、鱼香皮蛋豆腐、梅甘酥脆薯、糖醋甜不辣…
自助区👀蔬菜、丸类、面类、饮品、甜筒..而雪糕🤩仲有小编最爱嘅Movenpick 雪糕🍦 仲要有几多只唔同嘅味连新嘅味都有🙀
佢哋嘅嘢饮仲换咗啲可以重用同更加硬净嘅杯🥤又够晒靓同环保♻️
性价比:8/10
好食程度😚: 8/10