2022-10-23
餐厅位于土瓜湾站,搭屯马线系B出口出,步行大约5分钟就已经到👍今日星期五夜晚大约七点入座,餐厅已经满座,服务员态度好好,好有礼貌👍坐低左一睇menu就见到有好多种类🥰例如:Pizza、焗饭、铁板餐等等……满足晒唔同人嘅喜好🤩价钱亦都系走平民路线,唔贵好抵食😍睇咗好耐menu之后,我同朋友order左👇鲜茄汁香煎猪扒滑蛋饭($48)份量好足!猪排好大块,滑蛋好香好滑🥚,加埋茄汁酸酸甜甜,好开胃!几多饭都可以食得晒😆😆南瓜野菌皇烤鸡意大利饭($62)呢个意大利饭份量都系好足!有好多红萝卜、烤鸡、菇粒,令到成个饭好有口感,好好味🤩浓虾汤($28)好浓味👍中意饮虾汤嘅一定要试下🤩柚子芝士蛋糕($21)有香浓柚子同芝士嘅味道👍重有粒粒柚子肉,用黎做饭后甜品非常好🤩意大利栗子法式布朗尼($26)有好多栗子蓉,入面主要系有cream同埋一层海棉蛋糕🍰饮品方面我同朋友都叫左热柠水🥤个杯大大只字写住香港情怀😆好有趣👍总括嚟讲,呢间餐厅走平民路线,价钱抵👍食物种类又多,份量又好足,一定饱!真系好值得黎食下🤩🤩
睇咗好耐menu之后,我同朋友order左👇
鲜茄汁香煎猪扒滑蛋饭($48)
南瓜野菌皇烤鸡意大利饭($62)
浓虾汤($28)
好浓味👍中意饮虾汤嘅一定要试下🤩
柚子芝士蛋糕($21)
意大利栗子法式布朗尼($26)
有好多栗子蓉,入面主要系有cream同埋一层海棉蛋糕🍰