餐厅细细,但得一位女侍应。呢位女侍应好细心,问你黎过食未,本人未黎过啦。咁佢就介绍左佢地啲招牌菜,虾汤面(讲明系用左7斤虾去煲呢个汤底),到个面上嘅时候,又好惊你会误会系好辣,因为佢地仲用左虾膏油去煮。我就叫左一碗叫"三少爷虾汤面" 份量十足,本人都叫大食,原先仲想叫多个小食,点知佢仲同我讲,所有叫面餐嘅客人都会再送一份小食。十分有心思,希望佢地可以保持呢份心思!小食系送左瑞士汁鸡中翼,虽然得一只但都足够表示佢地嘅用心同诚意,鸡翼好入味同好滑!最后跟餐有嘢饮送,但只系得汽水、纸包饮品同枝装水。系美中不足左少少,不过我就加钱叫左佢地今日嘅特饮,木瓜煲雪耳十分滋润,唔太甜好有屋企自己煲嘅感觉。总括黎讲系可以再黎食过,唔食虾嘅朋友唔洗担心。因为佢地都有一般好大路嘅越南粉面同饭类!
餐厅细细,但得一位女侍应

三少爷虾汤面