2023-07-19 99 浏览
成日经过尖沙咀呢间水门鸡饭都好多人排队,一直都未有机会试,个日见到竟然冇人排,所以就即刻冲咗入去🏃🏻‍♀️💨.餐厅店内装修就好似带咗你去啲泰国小店🇹🇭,好有地道特色,餐厅采用自助落单, 好方便📱👀水门鸡饭 $54一场嚟到,又点可以唔试下佢嘅招牌水门鸡饭🐓餐厅可以俾我地免费转鸡胸肉,或者加$10 转鸡脾肉🍗第一次试,我就乜都冇转,谂住试下佢个原汁原味😋🥰上枱嘅时候除咗有鸡饭,仲会有一碗汤同酱汁俾我地点🥣啲鸡就算冇转鸡脾肉都已经好滑,同埋份量几多,碗汤仲系热嘅,而且有啲红萝卜,饮得出唔系味精汤💕我个人觉得个汁都要记一功,虽然其实油饭本身都够味,但系将个汁倒埋落去个饭度仲好食😍平时食惯少饭嘅我,都成碟清哂😛😛.想系香港都食到地道泰国水门鸡饭,就记得嚟试吓啦,价钱合理,而且味道出色,一个人或者一班人嚟食都可以🙆🏻‍♀️👯‍♀️
水门鸡饭
水门鸡饭 $54