天外天

Above & Beyond
2020-08-26 928 浏览
都算几好,食左两粒;留胃口。两样都几好,80分?但唔会哗一声(100分)个种好。但挞皮对我黎讲太甜,只食左一小角;鲍鱼系淋既。烧卖唔得,好大猪油味,食落都好油,无食晒素饺普普通通,仲谂住唔叫餐,散叫点心,其中一样想叫佢。好彩无咁做😬蟹肉都系食唔到鲜甜,入面有啲一旧旧既蟹肉唔知捞埋啲咩,好散收收既食落。其实唔明点解会无鲜味,系街市是但买啲海蟹蒸熟拆肉都鲜味架。陈醋珠唔够味,单独食一粒珠爆开几得意。第二旧食上半件都唔系好感受到啲陈醋。老火汤,屋企煲个种,无话特别浓甜。蒸斑件,好滑好够热。炒牛肉饭都好高水准,够镬气,但再少油啲干身啲仲正。合桃露,劲劲劲甜。食左一啖就算饭食三啖都系废事太顶肚,叫人同合桃酥都打包。佢剩系包左个饭,掉左合桃酥,好浪费。佢重新拎一份俾我,装几倍咁多。我都系想拎十粒左右返去食下。太多,放太耐我都会掉😂😂😂 主服务个位好好,但其他人上菜,会速度劲快放底野,讲𩠌名又赶住咁,你唔会听到佢讲咩:呢个系luurlur......lur完即走。几次都系咁 笑左😅

都算几好,食左两粒;留胃口。

烧卖唔得,好大猪油味,食落都好油,无食晒

其实唔明点解会无鲜味,系街市是但买啲海蟹蒸熟拆肉都鲜味架。

老火汤,屋企煲个种,无话特别浓甜。

蒸斑件,好滑好够热。

炒牛肉饭都好高水准,够镬气,但再少油啲干身啲仲正。

合桃露,劲劲劲甜。食左一啖就算