2015-05-01 3858 浏览
平时比较少食德国菜,对上个次因为去左尖沙咀其中一间食德国菜既餐厅,俾佢个树皮咸猪手吓亲,自此之后就可免则免😓今次系肥仔突然想试下先去食,系openrice见呢间价钱比其他餐厅便少少,于是就去试下~樽装住只芝士酱系用黎搽面包既,芝士味够浓,仲有d洋葱碎,唯独系多油左d,冻肉同平时食buffet个d差唔多佢有得拣要烧定烚,我地叫左烧,有d位皮系几脆,但有d位就太干同太硬,好彩入面d肉都几嫩,唔会干争争,个人认为如果叫烚可能会仲好食d,一黎易切d,二黎唔会怕佢太干太硬呢个份量够4个人食!有只幼身既脆皮芝士肠几好食,但两个人食太漏,下次可以多d人先叫仲叫左杯酒,埋单连加一$713,不过不失,但因为德国肠同咸猪手都比较重口味,食完之后好口渴
冻肉拼盘$158

烧德国咸猪手$198