2016-08-05 830 浏览
这里环境 ok 㗎, 在商场一角, 都有外国 Cafe feel。加上装修都几雅致, 坐响到饮杯泰式奶茶, 望吓商场行过嘅人, 好悠闲吓。好可惜。。。。。食物真一般, 海南鸡饭无味嘅, 又鞋, 连鸡脾都鞋, 点煮得出?送餐慢, 我坐下时隔离枱4猛男有2人已吃紧, 另2人个餐到我吃完咁滞先到, 炒饭咋㖞, 要咁耐?侍应姐姐无笑容唔讲, 我个沙律已到都未有餐具, 问佢攞, 比左支仲有粒饭 chee 住嘅匙羹我, 是否惊我唔够饱要加底?。侍应哥哥捧住饮品行过有2滴滴左喺我手臂, 又要讲句多谢晒。食食吓侍应哥哥成盆饮品打泻晒, 搅到我后面几位人客一身都系。 小心d 嘛。咁嘅经验, 你话下次仲来唔来食唔食好呢?
好可惜。。。。。

咁嘅经验, 你话下次仲来唔来食唔食好呢?