2022-08-30
Amaroni's 食过几次,每次都喺又一城食,而新世纪Moko 就好似开咗唔系好耐,见过去几次体验都唔错所以今次又食一次。星期日6点walk in 入座,唔full,入座率约6成,可能Moko 太多选择?!一坐落就一贯地上橄榄油、黑醋同面包。不过冇食咁耐,menu 又似乎冇乜转变,但都好嘅,有我至爱棒棒鸡💕1.香烧露丝玛莉棒棒鸡(regular )衣个每次食必点因为每次都觉得好食,今次3个大人所以只叫regular (7只)份量,不过今次有丁点儿失望系个鸡竟然有少少鞋。2.经典纽约Pizza (9pcs)Pizza 大大份,3个大人完全食唔哂,味道同平时食pizza 差不多,反而个面包皮部份外脆内软觉得唔错。3.蕃茄香蒜烩纽西兰鲜大蚬我以为大蚬系真系大只,点知上碟系细蚬仔,不过细得黎又好厚肉,而且味道好好,蕃茄甜甜酸酸配埋香蒜香喷喷👍🏻4.焗鲜虾鸡肉通粉一个通粉唔会有太大惊喜但反而系今次觉得最满意嘅一味,铺面芝士香口浓郁,焗过嘅鸡肉同鲜虾保持嫰口,而且又唔会太咸,所以衣个通粉亦系是晚食得最多最快清碟😋食到尾声职员拎咗个汽球送比小朋友❤️其实餐厅环境适合拍拖,不过衣间餐厅普遍大大份,所以
1.香烧露丝玛莉棒棒鸡(regular )
2.经典纽约Pizza (9pcs)
3.蕃茄香蒜烩纽西兰鲜大蚬
4.焗鲜虾鸡肉通粉
食到尾声职员拎咗个汽球送比小朋友❤️
其实餐厅环境适合拍拖,不过衣间餐厅普遍大大份,所以35知己过黎就一定系最适合。
环境:🔴🔴🔴🔴🔴
服务:🔴🔴🔴🔴🔴