2024-07-10 914 浏览
讲真食过咁多次火锅,呢间系个钟意唱歌嘅fd介绍,真系创意同质素兼备,每次上配料我地都wow左声,啲料都真系新鲜🔥仲有得一人一锅🍲有驻场歌手仲可以自己唱埋一份,可以玩到凌晨三点🤯留意返🌟我地去𠮶阵系用App 点歌之后上台唱K,餐厅都几大所以有特大屏幕同专业音响系统,上去唱仲有舞台&灯光效果,真系可以体验吓做歌手嘅快乐😂😂用App 点歌上台唱K,下载 VSING App 就可以点歌同送礼物俾唱紧歌嘅朋友,上台唱歌收到够500分嘅礼物,台上就会喷晒烟柱,似睇咗个近距离演唱会🎵❤️‍🔥-🔸卜卜蚬锅$268(经openrice预订 9点或后$1蚊咋🌟)加入啤酒𠮶下挥发到超级香酒味,D蚬大只肥美,汤滚会卜开,仲有啲蒜好惹味,佢个汤唔系好咸,所以我哋都疯狂饮汤😂🔸蕃茄龙虾汤(一人一锅)$98新鲜龙虾大过个煲omg,仲系有膏的,用新鲜蕃茄做汤底,甜酸开胃👅🔸花胶鸡浓汤(一人一锅)$98呢个又系要饮下佢d汤,强调返佢唔咸但好鲜甜,花胶都好巨下仲有新鲜鸡件🐔👉🏻另外仲有得汤底任换 (一人一锅)$38起
🔸生牛肉刺身$248眼见d牛肉油花均匀,夹埋d葱,姜粒,同酸甜特制酱汁,入口好软嫩一d都唔油腻。
🔸罐罐鱼

有驻场歌手仲可以自己唱埋一份,可以玩到凌晨三点🤯

🔸蕃茄龙虾汤(一人一锅)$98

🔸花胶鸡浓汤(一人一锅)$98

👉🏻另外仲有得汤底任换 (一人一锅)$38起

🔸生牛肉刺身$248

🔸罐罐鱼籽墨鱼滑 $108
用罐去装住,叫佢世一墨鱼滑都不为过,煮完劲弹牙,啖啖都系墨鱼肉🥹

🔸即炸手工紫菜响铃 $48
呢个系必点!即炸嘅真系食得出同外面个d好唔同,冇油抑味,紫菜响铃个紫菜劲劲劲香,我地叫多左碟😂

🔸冰镇狮头肥鹅肠 $138
店员摆低一盘冰,问左先知原来要用槌去dup开佢就会见到鹅肠,真系好冰镇,所以食落去好爽脆,痴住少少鹅油,系靓野黎,食落个只油味好好好香🥹

🔸骰盅手打牛丸 $68
真心劲有创意,可以用来玩骰盅😂😂讲返个牛丸系好多汁同埋肉味好浓💦💦

🔸手切午腹肉 $148
d色水好靓!食落好嫩