2025-02-04 0 浏览
最近天气咁冻,当然又要打边炉啦!我最近去左旺角既牛大人,试左他们既「120分钟日本A4黑毛和牛火锅放题」。呢个套餐真系超值,仲送两粒澳洲M9和牛牛丸同一份海鲜拼盘,最吸引既系可以无限享用鲜甜既鲍鱼,真系海鲜控既梦想啊!如果选择「日本黑毛牛A4+」套餐,可以获得一个「KitKat Tinbox – To Do List」日用品盒,呢个礼品从2025年1月20日开始发放,每两人会有一份。此外,从1月7日起,选择呢个套餐既人还可以获得一件Maybelline既彩妆产品添!小食方面有个『鲍鱼三吃』,包括古法醉鲍鱼、炭烧盐葱鲍鱼和柚子烧汁鲍鱼,三种口味,超级好味!我拣了番茄锅,汤底鲜甜又好味,无论大人小朋友都合适,一家人都可以一起享受。日本A4黑毛和牛,肉质超嫩,每块都大大块,雪花油脂分布得好均匀,一入口就融化了,太好吃了!海鲜拼盘里面每样都新鲜,特别是那只大鲍鱼、肥美既生蚝和甜美既带子,啖啖都好新鲜!甜品和饮品也有好多选择,尤其系一月仲有同KITKAT合作既脆皮雪糕批,食完仲会赠送一套牛大人利事封或挥春,送完即止!🍴餐厅:牛大人台湾火锅吃到饱 (旺角荷李活商业中心)📍地址:旺角弥敦道610号荷

🍴餐厅:牛大人台湾火锅吃到饱 (旺角荷李活商业中心)
📍地址:旺角弥敦道610号荷李活商业中心地库A&B号舖

#牛大人火锅 #牛大人台湾火锅吃到饱 #牛大人 #台湾直送 #打边炉必选 #台湾火锅 #旺角美食