2016-04-20
The big bite本身间店系系北角最近开多左间分店系西环好近男友屋企,所以就同佢去试下喇睇睇menu先,食物种类唔算好多都系以西式食物/小食为主好似Burger呀、薯条呀,buffalo wings咁Crispy Bacon Cheese Burger $75其实个卖相都几似快餐店点知食落完全唔系果回事味道拍得住出面d主打卖burger既餐厅首先个包系热辣辣,外脆内松个patty外围又特登煎到少少burntd少少㶶嘅香味为个patty加左唔少分patty既生熟度拿捏得非常好,食落十分juicy另外个jalapeño男友好中意,因为好够辣唔驶100蚊有咁高质素,抵!Chili Cheese Hotdog $53一睇到都流口水,d芝士必晒出黎咁,好邪恶呢个chilli cheese带少少辣面头d肉酱入面加左腰豆,食落多D层次热狗个肠可以拣british sausage或9寸珍宝肠我地拣左条英伦肠试下 (洋肠?哈哈)个皮好脆,而肉入面有好多Herbs所以食落无咁腻总体黎讲,系又抵又好食而且坐得好舒服想同朋友揾个地方casual食下野吹下水就岩哂呢次试住少少先,下次一定会再黎试下佢个dr
最近开多左间分店系西环
好近男友屋企,所以就同佢去试下喇 睇睇menu先,食物种类唔算好多
都系以西式食物/小食为主
好似Burger呀、薯条呀,buffalo wings咁 Crispy Bacon Cheese Burger $75
其实个卖相都几似快餐店
点知食落完全唔系果回事
味道拍得住出面d主打卖burger既餐厅
首先个包系热辣辣,外脆内松
个patty外围又特登煎到少少burnt
d少少㶶嘅香味为个patty加左唔少分
patty既生熟度拿捏得非常好,食落十分juicy
另外个jalapeño男友好中意,因为好够辣
唔驶100蚊有咁高质素,抵! Chili Cheese Hotdog $53
一睇到都流口水,d芝士必晒出黎咁,好邪恶
呢个chilli cheese带少少辣
面头d肉酱入面加左腰豆,食落多D层次
热狗个肠可以拣british sausage或9寸珍宝肠
我地拣左条英伦肠试下 (洋肠?哈哈)
个皮好脆,而肉入面有好多Herbs
所以食落无咁腻
总体黎讲,系又抵又好食
而且坐得好舒服
想同朋友揾个地方casual食下野吹下水就岩哂
呢次试住少少先,下次一定会再黎试下佢个dry age排