2020-09-28
唔知大家有冇上试过lunch time走去食烧肉呢⁉️ 早排🐻就同朋友去左公司附近新开既牛角Buffet 试下味 🤣 发现原来午市有烧肉定食,唔洗食放题咁夸张,而且一个钟应该岩岩好 😏 仲要赞一赞新店坐位够大又坐得舒服呢 🤗 今次我哋各人都拣左「烧肉定食」A(60分钟),其实个餐牌唔算好易睇,店员多番解释就清楚番😂 总之无论你拣A/B/C/D都只系喺相应既范围拣两款肉/内脏,而且每款只有4件 😛 好似好少⁉️ 咁你就睇少左佢附送既「自助区」啦 😍 推介/意见‼️✨「烧肉定食」拣左🐷猪颈肉同🐔鸡腿肉🤤 猪颈肉大块而且肉质爽口,鸡腿肉有鸡皮烧起既油伴住,一定唔会输✨建议大家去「自助区」自制「牛角饭」‼️伴埋刚烧好既肉食一定赞‼️✨「自助区」真系多野食到吓亲😱多达40款前菜、汤、沙律、烧野菜、关东煮、甜品、饮品 🌽🥬🥗🍚🍢🍧🍨🥤🍺 特别推介「北寄贝沙律」、「泡菜」、「关东煮」、「自制牛角饭」、「朱古力大福」✨你话够唔够饱呢 🤤价钱‼️$85「烧肉定食」A(60分钟)* 另收加一服务费
推介/意见‼️
价钱‼️
$85「烧肉定食」A(60分钟)
* 另收加一服务费