2024-02-06 107 浏览
次次行入Mikiki都一定俾啲面包香味吸引住,新鲜岀炉嘅面包梗系要即刻买返个食,再买埋第二日做早餐呢间嚟自新加坡嘅过江龙面包店,面包口感柔软,亦带有丰富东南亚口味,而为保持统一嘅品质,馅料是由新加坡及马来西亚直接空运来港,唔止好食,面包款式都好特别。佢哋为菠萝包设计左唔同口味,听收银姐姐讲榴梿菠萝包系最受欢迎嘅包之一,入面既D24榴梿肉系由马来西亚🇲🇾直送,钟意食榴梿真系要试而今次我就买咗个啱啱新鲜岀炉嘅洋葱吞拿鱼包,吞拿鱼份量啱啱好,唔会太咸,加埋少少洋葱粒补返甜味;另外仲拣咗四重芝士大包,一袋有6个,内外包住重重的芝士🧀,第二日放入焗炉做早餐依然软熟🤤满口浓浓芝士味。

• 四重芝士大包