2016-03-17 211 浏览
二月某日行到攰,想揾个地方坐低饮杯野hea阵,老麦经济实惠啲,但又人多,于是就走左过黎呢间抖阵,饮杯野,食个轻tea。叫左个蓝莓忌廉多士,真系好难食,去大x乐果啲食个茶餐西多士都无咁嬲。炸得太干身,dry 得黎谂住点下cream啦,但啲cream 阵味又劲怪咁。上面几粒蓝莓又劲酸。成个多士都好难食。我同男友食左一半顶唔顺放弃。建议俾枫糖或者朱古力酱,俾客人选择。个面吱得太少朱古力酱,完全唔够。应该系期间限定既栗子系列,叫左呢杯栗子牛奶,又系好失望。个面成吋泡之余,栗子味又淡,但又mix 埋牛奶,成件事加埋感觉饮完会肚痛咁。一句讲晒 好难饮。又系饮左半杯放弃。泡都占左三份一杯,终于饮到液体果层,系淡而无味既假栗子味。失望。

我同男友食左一半顶唔顺放弃。
建议俾枫糖或者朱古力酱,俾客人选择。
个面吱得太少朱古力酱,完全唔够。
2016-02-09