(非会员)
我食过几次架啦,正价又有半价又有,佢地个正价真系好低食!服务态度Feel到真系的确比之前好好多 , 值得一赞既系佢地D waiter /waitress虽然佢地十点半价后的确忙好多同埋冇正价Service咁好, 我系有个句讲个句law ~有时佢地的确系冇乜点笑,讲野冇话真系有礼貌,但系佢地D服务生好nice,会主动行过黎"疗"我地倾计架, 最记得前一次去食,有一个叫Issac 既好似系captain既黑色衫哥哥,佢真系好搅笑.!! 会主动行过黎我地个到搅gag! 讲笑 , 我一定支持牙! 带位个姐姐都好好人呀!有礼貌, 所以食物唔系真系太好食都唔系好重要呀,半价咋=0="半价黎讲唔错啦D service...
我食过几次架啦,正价又有半价又有,佢地个正价真系好低食!
半价黎讲唔错啦D service...
$120 (宵夜)
  • 玉子烧9蚊咋! 好低 !