2007-12-08
一行七人来,我和老公是第一次来的,其他之前都食过话好食。我们叫了5 round,头1、2 round出得好快,后来个几round就慢d,但都可以接受。食物方面,大部份食物都好味:剌身啦(特别是小鱿鱼,爽口不会好似食紧一旧梅野)、日式牛肉锅、吉列炸蚝、汤乌冬、烧鸡软骨/冬菇/秋刀鱼/鸡翼、自己动手烧o既牛舌/牛肉/鸡、天妇罗、自助的沙律吧、冷盘的麻酱豆腐、蕃茄、送的火灸加拿大牛肉寿司有几样我觉得都几难食:中华辣汁炒蟹(d 蟹梅的)、香煎三文鱼(简直同一块石头无异)、咖哩饭(d饭一旧旧冻冰冰)、一个唔知咩冻白汤(是忌廉搅鲜奶)服务方面,人手不够,要叫1-2次才加茶,但又不至于太差。我觉得以日本任食的自助餐来说,它算是不俗㖞!好彩我去之前无睇呢度d comment,否则会却步,但自己试过又ok啦!是晚消费:$198+10% per head
服务方面,人手不够,要叫1-2次才加茶,但又不至于太差。
是晚消费:$198+10% per head