2019-06-16 263 浏览
终于试咗!初初开,本想试,俾佢企门口嘅店员赶走咗🙄 当然唔系真个只,系佢超无礼貌,所以直到依家先黎试🧐呢个星期五,未够六点就坐低咗 lu,因为约呢个好朋友都系可以早收工的,正! 拣完之后,落埋单都仲系六点前,店员好好,因为有一个系午餐价,只不过无得拣椰子水,咁我就要咗冻柠茶,真系多谢呢位点员!成餐饭平咗!😁😁我哋拣咗一个饭一个意粉,日式咖哩素汉堡饭先到,卖相靓吖😃 因叫时仲系有lunch  menu,而呢个饭系其中一个lunch set,所以呢个平咗,仲有杯饮品!咖哩汁几香,唔辣嘅,块素肉都好好味,我哋都好钟意😋👍🏼跟住黑菘露纯素意粉都到埋,靓!仲好香黑菘露味,几好😃 整体正常,未去到劲好味😅

日式咖哩素汉堡饭

黑菘露纯素意粉
2019-06-14
$87.5 (晚餐)