2011-06-03 7 浏览
星期六下午都要开工 做完野只系想relax下唔想再对住甘多人甘多事。旺角,想relax,只可以去lee度~ 唔使同第二枱客背对背,或者系嘈到听唔到对面位讲野,或者要自己出去夹野食。haha~5:30pm,仲有high tea食,叫左一set,有tea有食物。正!我最钟意个cheese & ham,cheese虽然细,但有好浓嘅芝士味。虾cocktail都好味,虾好新鲜,酱汁系好浓嘅蕃茄汁。红菜头无味,好可惜,个chef仲用红菜头做左两种小食。甜品鸟结糖几好食,不过我想食cookie or cake... haha~一面食nice food,饮mint tea。仲有live band听,同朋友chit chat,开心晒!! ^^
星期六下午都要开工

做完野只系想relax下唔想再对住甘多人甘多事。

2011-05-28