2010-03-29
因为想同我小弟贺生日嘅关系,所以就上嚟揾吓有乜好吃!但咁啱佢生日正日唔得闲,所以就预早同佢食餐饭!咁啱俾我揾到文记,睇过之前啲评论都唔错,一于决定同佢去试吓!虽然人就只得两个,但系怕星期六会劲多人,所以六点半左右已经去到。上到去唔算好多人,但都已经见到有两三枱客差唔多吃完 (((估唔到仲有人早过我地食晚饭))) 我地叫咗四样嘢,包括︰1) 酥炸小棠菜 2) 蚝饼 3) 福建炒饭 4) 蒜茸少西兰花酥炸小棠菜 --- 之前见有人讲过话好食,所以叫嚟试吓啦!哗 ~~~ 真系好好食,连我小弟都话好味!蚝饼 --- 又系见有人讲过话好食,所以都叫埋嚟试!不过呢个蚝饼就...... 唔啱我地食啰!我会比较钟意食油麻地兴记果个蚝饼!虽然唔多好味,但唔想太浪费,所以我地都食咗大半!同埋食完之后都觉得几『热气』,如果怕『热气』而又想试的话,可以试吓叫佢地唔好整咁㶶!福建炒饭 & 蒜茸少西兰花 --- 我小弟系果种冇饭落肚唔得果种人,而且叫咗两样『热气』嘢嚟食,冇菜食始终唔系几好,所以我地就求其拣咗呢两样!味道就同出面好多食肆差唔多,所以都不用多说吧!下次再去试埋个椒盐鲜鱿至得!
但咁啱佢生日正日唔得闲,所以就预早同佢食餐饭!
下次再去试埋个椒盐鲜鱿至得!