2022-07-18 34 浏览
今日喺太子揾嘢食, 见到有好多人都推介呢间甜记饺子, 太子实在太多饺子店, D人话佢系最好食,所以我都试下😂😂老实讲间嘢门面唔起眼, 可能系啡色灰色比较暗沉, 经过几次多留意唔到🤭去前做足功课!叫咗粟米芝士鸡肉饺同埋京葱羊肉饺~粟米芝士鸡肉饺我觉得未算出色, 芝士唔多, 唔算有太浓厚嘅芝士味, 芝士饺子我觉得丰信好食啲🤣 不过配鸡肉都比较特别😏京葱羊肉饺真系几香羊肉味🤗 都算几惹味,可以再encore ~~整体嘅饺子都算大粒,不过啲皮就有少少煮烂咗,但款式多,比较特别,可以一试🤗🤗🤗#饺 #饺子 #太子美食 #太子饺子店 #京葱羊肉饺 #粟米芝士鸡肉饺 #正 #食好d食平d #食好西 #食好d #食 #yum #yummy #黄怪兽 #黄怪兽觅食 #cafe

去前做足功课!叫咗粟米芝士鸡肉饺同埋京葱羊肉饺~