2007-12-26 22 浏览
两口子去食自助烧烤, 都尽量提醒自己唔可以浪费食物...今晚试o左:1) 鱼旦/牛丸/墨丸: 真系烧唔哂一pack,一咬成口粉, 呢个无下次!2) 牛扒: 唔新鲜, 有d霉。3) 芝士肠: 正常味道, OK!4) 鸡中翼: 鸡翼好入味, 肉质嫩滑!5) 是晚惊喜: 烧鱿鱼同黑椒牛柳粒!下次再去一定再烧多d,牛柳粒松化多汁, 食到粒粒黑椒, 真系唔错! 我地K.O o左两pack牛柳粒! 烧鱿鱼因为好难又好懒拮落支烧烤叉度,所以烧一pack就够!Server态度都唔错, 有小小粗声粗气不过做o野好怏手!另外,个厕所就... 有d吓人,唔去好过去! 比起其他自助烧烤场,呢到整体算唔错, 会有下次!P.S 小妹真系未见过d咁整齐o既炭, 好想知点解d炭全部都系一条条,好齐整!

2) 牛扒: 唔新鲜, 有d霉。
3) 芝士肠: 正常味道, OK!
4) 鸡中翼: 鸡翼好入味, 肉质嫩滑!