2020-10-10 432 浏览
去开葵涌广场嘅大家都应该会知道,呢度完全系扫街天堂,好少人会拣坐定定食嘢,边行边食先系王道。今次要推介呢间叫大满足嘅寿司店,好多人都推介过佢嘅玉子烧我就唔多讲啦。今次试呢个只系30几蚊嘅大满足,睇吓食完系咪真系咁满足。有几个座位,不过呢度比较自助,豉油都系自己落,所以搞到啲枱都几污糟,希望大家可以做返个有公德心嘅食客。主角来了,唔好睇佢好似细细份,其实佢系整实咗,拆开系有好多鱼生。但系得一嚿海胆就有少少失望啰,不过$32咁多鱼生仲想点。应该系加拿大海胆,食起上嚟唔腥。鱼生有好多款,我已经数唔到啦,三文鱼,吞拿鱼,油甘鱼,带子,象拔蚌,蟹籽,仲有一款唔知系咩嚟。下面有啲寿司饭,唔大食嘅话,都应该可以当一餐,下次会再嚟试吓佢个软壳蟹手卷同半版海胆手卷。
去开葵涌广场嘅大家都应该会知道,

今次要推介呢间叫大满足嘅寿司店,
好多人都推介过佢嘅玉子烧我就唔多讲啦。

今次试呢个只系30几蚊嘅大满足,睇吓食完系咪真系咁满足。