2019-07-10 8370 浏览
公司请食Lunch Buffet,众投下决定去帝苑酒店;不过主因都唔系因为佢既Buffet好好味,而系佢既蝴蝶酥好好味,而食Buffet的话买蝴蝶酥会有折Buffet食物都多既,烧牛肉,鱼生,串烧,中式烧肉,叉烧,烧鸭,蟹脚,虾等;不过唔觉有生蚝。另外每枱都会送每人一只大个我只手既酿海螺,依只野味就冇乜点,但系劲漏同饱肚啰,所以食1,2啖就好了。我劲后悔食左成旧啰,因为跟住已经饱左大半。甜品方便都唔算多,但有即制香蕉pancake好吸引。另外蛋糕果D就唔算多款啦。有2款蝴蝶酥可以试食下先决定买唔买。Buffet本身既评价就好一般,同事话上年质素好D的;今年既烧牛肉,烧肉等都差左DD。食到最后,我地就开始数人数买6折蝴蝶酥。明颢大多数同事的主要目的都系蝴蝶酥侍应拎左一大箱出黎,瞬间就比我地清晒货啦。跟住我同另一个同事因为想签卡,所以系另外再处理我地既订购。讲真,虽然同事们都对蝴蝶酥赞不绝口,但我个人觉得,OK啦,中上水准;最紧要都系6折抵食。

甜品

2019-06-27