2009-02-18
之前我0既表姐话请我地食'屋其'(系小儿称呼COOKIE 0既乳音),系年廿八到铜锣湾0既分店.点知7点都未够,就已经CLOSE.一直都想揾机会去试0下.............到前几日听闻有朋友会到澳门.老公得知本人爱食'屋其',命朋友到葡京买出名0既腰果COOKIE.0个时就令我谂起JENNY COOKIE..........为怕好似之前咁买唔到,我地3口子一到铜锣湾,首先就去买COOKIE.行到去铜锣湾广场分店,一个人都无,唔洗排队.因为未食过老公话先买细罐4安士4MIX 售价$60 0既牛油COOKIE,但其实系唔抵买,因为大罐$90容量多好多.一打开个罐就有好香0既咖啡味,先食一块啡色花饼,系咖啡味.好松好香牛油味,但好油.之后仲食有燕麦提子,牛油花饼同牛油'SO'饼,味道都差唔多.总结都算几好味,有心思思就食0既感觉.下次会买另一款8MIX 0既果仁COOKIE