2013-12-22
与友人一起到印尼餐厅叫了一个大餐和加多加多大餐只包一碟白饭, 要多一碟白饭就加多15$(大餐约200元, 加多加多几十元, 饭15元) 最后埋单$306 + $15 (白饭钱)大餐份量不多, 每样得少少, 不过味道还可以最低会有总结大餐, 包一杯野饮(奶茶咖啡等) 同 甜品 白饭太软, 偏湿大餐中的加多加多 , 值得推介, 个酱好食!呢个就可以一试既, 但我就觉得唔够香另外叫的加多加多普通, 用来过下口瘾only, 果片带苦味自己没有食, 朋友食哂, 应该都好味, 卖相都吸引这个串烧我最爱, 好好食, 今晚食既野之中最好食!西米变成一旧糕咁, 再加椰汁( 其实我唔太肯定系咩汁)因为我觉得唔似一般椰汁, 有阵唔知咩味, 但阵味系我唔钟意的 大餐跟一杯野饮, 叫左冻柠茶, 问题不大, 普通总括而言, 对又穷又毒的学生来说, 这餐唔算低食, 偏贵。先唔讲食物先, 其实环境好好, 两个人坐卡位, 好舒服, 服务态度好, 等位唔洗太耐。食哂野, 甜品都食埋, 准备走人, 佢张单出左 306$ ,到俾钱果阵, 佢先问我地系一个饭定两个饭, 我地话两个, 然后佢再加 15$, 最后 306$
叫了一个大餐和加多加多
大餐只包一碟白饭, 要多一碟白饭就加多15$
大餐份量不多, 每样得少少, 不过味道还可以
最低会有总结 大餐, 包一杯野饮(奶茶咖啡等) 同 甜品
白饭太软, 偏湿 大餐中的加多加多 , 值得推介, 个酱好食! 呢个就可以一试既, 但我就觉得唔够香 另外叫的加多加多 普通, 用来过下口瘾only, 果片带苦味 自己没有食, 朋友食哂, 应该都好味, 卖相都吸引 这个串烧我最爱, 好好食, 今晚食既野之中最好食! 西米变成一旧糕咁, 再加椰汁( 其实我唔太肯定系咩汁)
大餐跟一杯野饮, 叫左冻柠茶, 问题不大, 普通
总括而言, 对又穷又毒的学生来说, 这餐唔算低食, 偏贵。
先唔讲食物先,
食哂野, 甜品都食埋, 准备走人, 佢张单出左 306$ ,到俾钱果阵, 佢先问我地系一个饭定两个饭, 我地话两个, 然后佢再加 15$, 最后 306$+15$
但佢俾饭我地果阵, 系自动拎两个碟过黎, 我地完全唔知, 亦都冇落单话两个饭, 唔知要加钱。 十五蚊一碟又湿又唔好食既白饭, 实在好痛, 俾多几蚊可以食m记了。
食物方面,
大餐中得加多加多同串烧系我钟意, 其他都是一般而且份量唔多, 大餐都要差唔多200$, 散叫应该会更抵食。
应该会有下次, 但我下次就不会再叫大餐, 会散叫自己喜爱的东西, 同埋会小心白饭方面既安排。